Bistro Na Osmicce

Bistro Na Osmicce, Brno Merhautova 8 - Brno

Americká

83/100
Give a rating

What's your favorite Bistro Na Osmicce's dish?

Ratings and reviews

83
/100
Based on 901 ratings and reviews
Updated

The menu of Bistro Na Osmicce suggested by Sluurpy users

Ratings of Bistro Na Osmicce

TA

Trip
Last update on 03/01/2024
3,5
14 Reviews
Google
Google
Last update on 11/08/2023
4,3
424 Reviews
Foursquare
Foursquare
Last update on 18/01/2023
4,2
148 Reviews
Facebook
Facebook
Last update on 11/08/2023
4,0
77 Reviews

F

Facebook.com
Last update on 22/09/2020
4,3
25 Reviews
Zomato
Zomato
Last update on 18/01/2023
4,1
56 Reviews

R

Restu.cz
Last update on 22/09/2020
4,5
31 Reviews

S

Slevomat
Last update on 21/05/2020
4,5
56 Reviews

M

Mapy.cz
Last update on 11/08/2023
4,0
10 Reviews

Available menus

Reviews

Zomato
Pepo
+3.5
Burger No. 8 bol veľmi dobrý lenže bez prílohy moc nezasýti a tak sme vyskúšali domáce nachos a domáce brambůrky ku ktorým sme si objednali bylinkový dip. Táto kombinácia bola veľmi chutná. Pivo (Polička) bolo super a potešila aj ponuka rumov. Takémuto podniku by určite svedčal iný a hlavne väčší priestor pretože terajšie stiesnené priestory nie sú príjemné a ani útulné.
Mar 31, 2017
Zomato
Sabina Valder
+4
Přijemný podnik, škoda, že je tak maličký. Burgery mají dobré, možná trochu mastnější hranolky. Pivo Prasák nám moc nejelo, ale Poličku mají dobrou.
Jan 19, 2017
Zomato
Darchon
+4.5
Prisli sme sa najesť s partiou na obedne menu. Uz pri prichode nas privitalo susedne stavenisko avsak mila obsluha to vsetko vykompenzovala. Prisli sme neskoro a teda z menu sme si nemohli objednat co sme chceli. Preto sme zvolili burger tyzdna a N8 burger ktore sme splachli pivom 12° tesak. Pivo bolo ako z ucebnice a Take dobre burgre sme uz daavno nejedli. Sme uplne spokojny s vyberom a urcite sa sem vratime znova ked susedia dokoncia rekonstrukciu.
Dakujeme
Jul 18, 2016
Zomato
Soldin
+3.5
Zajimavej a dobrej viber burgeruse to zda. ale houska sucha a bez chuti, maso nedochuceny a uplne durch, kombinace omacek a celkove chuti neni zla, ale vreho vsudy burger nic moc. Cesnekova majo nedochucena. Kecup vlastni vyroby fajn, ale dodal bych nejakou bylinku....
Mar 16, 2016
Zomato
Katerina
+3.5
Fajn misto, i kdyz docela male. Co se tyka obsluhy, strida se tam pravidelne cca 5 cisniku/servirek. Rozhodne nejmilejsi je pan s brylemi, vzdy se zepta, poradi a je moc mily. Slecny se od nej jeste maji co ucit.
N8 burger a gnocchi delaji uplne super a maji vyborne domaci limonady.
Chodime sem docela casto a doba cekani mi neprijde nijak hrozna, nekdy mame jidlo na stole hned, nekdy to chvili trva.
Vytkla bych jen jednu vec - meli by si davat pozor na rezervace. Rezervovala jsem stul na veceri na teambuilding, pan z obsluhy mi do telefonu potvrdil, ze vsechno mame zarezervovano. V den vecere jsem volala znovu s tim, ze se o par minut zdrzime, ale at nam rezervaci nerusi, protoze uz se tesime na burgery. Servirka mi sdelila, ze tam zadna rezervace neni a maji plnou restauraci a bud nas rozdeli k vice stolum nebo mame jit jinam. Takze diky neschopnosti obsluhy zapsat si rezervace jsem vypadala jak idiot, ktery neumi zaridit restauraci na veceri. No snad si na to zacnou davat pozor.
Mar 04, 2016
Zomato
Petra Lízalová
+5
Obsluha příjemná, prostředí útulné a jídlo (v našem případě těstoviny) vydařené 👍🏻 Určitě jedno z míst v okolí, které stojí za to navštívit.
Dec 08, 2015
Zomato
Matt Voda
+3.5
Čítal som veľa pozitívnych recenzií na Bistro na Osmičce tak rozhodovanie pre sobotný obed bolo ľahké. Dostupnosť je priam úžasná / zastávka Detská nemocnice -3 električky/ . Prišli sme do útulneho malého bistra kde sa zmestí dovnútra odhadom 28 ľudí. Obsluha príjemná, nápoje sme dostali takmer hneď a tiež sme si hneď objednali. Jedlo sme sostali do 10 minut. Aj ked pred nami si objednali 3 ludia.

Obejdnali sme si No.8 a cheeseburger. No. 8 - obstojny klasicky burger. Vyzdvihol by som hlavne chut domacej buchty a karamelizovanej cibulky..avsak maso bolo dost zatienené ostatnymi prvkami aj ked bolo úžasne spravené ,čo je škoda. Partnerke miestami pripadal ako festivalová cigánska pečienka. Cheeseburger - slanina prebijala chuť všetkého ostatného, hlavne syru, a kedže to bol cheeseburger je to škoda. Keby sa volal Baconburger bolo by to priznacnejsie. Napriek všetkému sme dostali veľmi chutné burgre ktoré sú dobre pripravené avšak ničím neprekvapia. Dali sme si ku burgrom bylinkové domáce hranolky a lepšie som vskutku dlho nejedol. Pre niekoho by mohli byť dosť slané ale pre nás boli akurát.

Celkovo Bistro na osmičce je príjemne, útule malé bistro v ktorom určite nebudete ľutovať, že ste si objednali burgre avšak ničím vás neočarí.
Oct 17, 2015
Zomato
Radek87
+4.5
Presne takhle si predstavuji patecni obed :)
Dorazili jsem kolem pul 12. Restaurace byla plna, cekali jsme ale jen chvilicku a visnik ns usadil na zahradku.
Polevka byla madarska bramboracka, cekal jsem, ze bude ostrejsi, pikantnejsi, ale byla vice mrkvova a sladsi, to ovsem nemeni nic na tom ze byla fakt dobra.
Pak hned nasledoval hlavni chod. Steakove hranolky super, hromadka kukurice - te mohlo byt klidne mene, salat - toho zase klidne vice :) a veprovy steak. Maso bylo akorat, celkove to skvele chutnalo, s polevkou to stalo 86 Kc. Parada. A to nejlepsi bylo to, ze byla plna restaurace a od prichodu po zaplaceni a cigaretku jsme to dali za cca 25 minut. Proste skvely. A podle recenzi ostatnich jsem urcite zajdu priste i na burger :)
Aug 29, 2015
Zomato
Lukáš Majcher
+4
Když kolega vybral jako podnik, kde si dáme oběd, tuto restauraci, tak jsem nadšením nějak nepřkypoval..Ale vzheldem k našim poznávacím zájezdům jsem samozřejmě byl pro.
..nutno říct, že výběr byl na jedničku.
Malá restaurace s velmi příjemnou obsluhou, na které jde vidět, že zákazník je velmi důležitý.
K jídlu - poprvé jsem vyzkoušel maďarskou bramboračku a nebyla špatná. Pro mě až přespříliš mrkve - nevím jestli to tak má být nebo ne, ale já bych určitě ubral. Jako hlavní chod jsem si dal domácí sekanou a bramborovu kaši - toto bylo úžasné. Skvělá domací kaše a totéž platí o sekané. nemám co vytknout.
Takže za mě hodně do pohody hospůdka...
Aug 28, 2015
Zomato
Kuba Kocourek
+4.5
Dnešní velmi příjemné překvapení na našich gastro obědových cestách.
Už na začátek nás úplně odzbrojila velmi příjemná, usměvavá obsluha. Mladý muž se vůbec nebál s námi bavit, vše skvěle obstaral a v přeplněném podniku nás usadil.
A tím vše nekončila- výborná polévka (maďarská bramboračka) následována skvělým vepřovým steakem s kukuříci a steakovýma hranolkama. Prostě lahoda chuť, doplněná skvělým Závišem.
Prostě ideální obědová kombinace.
Navíc vše v úžasném tempu a stále s úsměvem.

Rozhodně se sem rád vrátím.
Aug 28, 2015

Description

Order online with

Zomato
Zomato

Book a table with

Zomato
Zomato

Read the reviews on

TA

Trip
Google
Google
Foursquare
Foursquare
Facebook
Facebook

F

Facebook.com
Zomato
Zomato

Info

Compare the best restaurants near Bistro Na Osmicce

bianca Sluurpy rate Google rate Facebook rate
TA

Bistro Na Osmicce

84 4.3 4 3.5
Bistro Na Osmicce 84 4.3 4.3 3.5
Caffé Spolek 87 4.4 4 4
Fako 83 4.4 4
Faust burger pub 80 4.1 4 4.5
Budoar 70
SEM TAM s láskou 85 4.8 4.8 3
Hotel Rysavy 90 4.5
Borgo Agnese 89 4.7 4.8 4.5

The Chef reccomend

QR Code Menu

QR Code

Our aggregate rating, “Sluurpometro”, is 83 based on 901 parameters and reviews

If you need to contact by phone, call the number +420 722 550 082

MAKE A QUESTION

SUBMIT
1